Bygdsam Gideälvdal, med huvudorterna Björna, Långviksmon, Trehörningsjö och Gideå, är en ekonomisk förening. En samverkansförening som arbetar för positiv utveckling i bygden.

Vårt mål är att stödja alla former av samverkan som leder till utveckling. Driva de frågor som är väl förankrade i bygden. Stödja den positiva och kreativa vilja som finns i bygden samt stärka bygdens unikum. Öka framtidstron och positiva attityder.

Vi ska vara kommunens naturliga dialogpartner/samarbetspartner i alla frågor som berör vår bygd.

Detta gör vi tillsammans med kommunen, företag, föreningar och privatpersoner.

ARBETSUPPGIFTER

Som verksamhetsledare för Bygdsam Gideälvdal kommer du att arbeta med en drivande styrelse med uppgiften att planera och leda arbetet med att utveckla vår bygd. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande jobb där du tillsammans med företag, föreningar, offentlig sektor och civilsamhället driver utvecklingen av Bygdsam Gideälvdal.

Dina arbetsuppgifter

  • Arbeta med utveckling av Bygdsam Gideälvdal.
  • Företräda föreningen utåt, påverka i frågor som föreningen driver.
  • Sköta mejl, post, hemsidor och sociala medier
  • Kontaktperson/ansvara för Magasin Gideälvdal.
  • Delta på möten med verksamhetsledarna i de övriga BYGDSAM- föreningarna och med kommunen
  • Bereda och föredra ärenden tilldelade av styrelsen
  • Att jobba utifrån verksamhetsplanen och utifrån styrelsens vision.

 

KVALIFIKATIONER

Du bör vara initiativrik och kan jobba självständigt. Du är social och trivs med att samverka med våra företag, föreningar och engagerade Gideälvdalsbor. Du har erfarenhet av att projektleda, kan hantera webbsidor och har vana vid kontakt med myndigheter. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Information

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under hela 2023. Placeringsort är någonstans inom Gideälvdal med möjlighet till hemmakontor. Har du eget företag finns även möjlighet att utföra arbetet som konsult. Jobbet innebär en del resor vilket kräver B körkort och tillgång till egen bil.

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev till: klas.strandberg@gmail.com. Vid frågor om tjänsten kontakta Klas Strandberg 076-7996574

Sista ansökningsdag:  8/3 2023

Dela med dina vänner: